Gåvokort 
Gåvan som alla älskar att få - och alla älskar att ge!
Varför? Du väljer själv din julklapp eller gåva!
Den är enkel att ge bort med ett förutbestämt värde och otroligt uppskattad av mottagaren, som lätt och smidigt  väljer ut en lämplig present, som hon/han helst vill ha eller behöver. Ni slipper krånglig lagerhållning och logistik av era gåvor.
Gåvokort har blivit en succé - för alla!Om ni har några frågor angående gåvokort eller vill ha mer information, tveka inte  att höra av Er till oss.
mobil: 070-6694298

GÅVAN ALLA VÄLJER
Joyful Giftcard är en enkel lösning och den perfekta presenten där mottagaren själv får välja sin gåva. Med vårt gåvokort kan du göra alla anställda och kunder nöjda med hjälp av en och samma present.
Med Joyful Giftcard finns en stor bredd av starka internationella varumärken och ett unikt samarbete med Human Bridge och Stadmissionen.

Läs mer om Joyful Giftcard gåvokort samt deras katalog

Priser nedan: 

Vinga Nobel Gåvokort
En nyhet i vårt gåvokortssortiment. Här ger du mottagaren möjlighet att själv välja något som han eller hon verkligen vill ha, även om man har en lite snävare budget. Vårt sortiment är brett med produkter från en rad olika välkända varumärken och välgörenhet.

Läs mer om Gåvokort Nobel här. 

Pris: 160 kr + Frakt 75 kr

Vinga Classic Gåvokort
Ett prisvärt gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland 100 st gåvor och välgörenhet. Titta i sortimentsfoldern för att få mer information om detta gåvokort samt om sortimentet.

Läs mer om Vinga Classic Gåvokort här. 

Pris: 240 kr + Frakt 75 kr

Vinga Imperial Gåvokort
Vårt mest påkostade gåvokort. Ett oerhört exklusivt val, mottagaren kommer garanterat att bli nöjd! Du hittar ett noga utvalt sortiment i en rad olika kategorier och självklart från välkända varumärken.

Läs mer om Imperial Gåvokort här. 

Pris: 800 kr + Frakt 75 kr

Supékort Unlimited Supreme
Vårt största gåvokort med tillgång till hela sortimentet. Kortet för er som önskar ett stort och exklusivt sortiment.

Läs mer om Supékort Unlimited Supreme Supreme här. 

Pris: 400 kr + Frakt 75 kr

Supékort Unlimited Selection
Säg det med ett gåvokort. Selection är en uppskattad present som ger mottagaren tillgång till våra storsäljare.

Läs mer om Supékort Unlimited Selection här.

Pris: 150 kr + Frakt 75 kr

Gåvokort från
Presentkort of Sweden

Klassisk - Regal - Extravagans
Vi har samlat våra favoritprodukter i olika kategorier och kryddat med noggrant utvalda artiklar från välkända varumärken så som Rosendahl, Morris Stockholm, Snö, Wilson, Allers media, Vinga of Sweden och Design Food. Det är enkelt för mottagaren av gåvokortet att göra sitt val av gåva och registrera sin beställning på presentkortofsweden.se. Mottagaren får sedan sin gåva hemskickad inom 14 dagar. Det är ett gåvokort för dig som uppskattar ett sort utval av produkter att välja mellan. Du hittar allt från sportutrustning, mäkeskläder, heminredning, tidningsprenumerationer och delikatesser.
Pris: Klassisk            240 KR
Pris: Regal                360 KR
Pris: Extra                 500 KR
Frakt: 70 kr/kort

Läs mer om våra populära gåvokort här nedan.

Vinga of Sweden
Vi på Vinga of Sweden fokuserar på att skapa designade och funktionella produkter för hemmet. För oss är gåvan mycket viktig. Därför finner ni alltid trevliga förpackningslösningar till merparten av våra artiklar.

Vinga of Sweden katalog 2018
 

Newport Gåvokort
Vackra produkter i New Englandstil från Newport. Vem älskar inte att krypa ner i nymanglade fräscha påslakan eller svepa en mjuk morgonrock om sig på morgonen? Eller njuta av lyxiga badlakan efter ett varmt bad?

Newports produkter är klassiska textilier och accessoarer i genuin amerikansk New England-stil och pryder sin plats i ditt hem. Gåvokortet innehåller alltifrån fina bäddset i tidlös design, ljuvligt mjuka frottéhanddukar och morgonrockar, snygga väskor och mysiga plädar. Här finns något för alla!

Pris från 360 KR frakt 79 KR
Läs mer om Newport gåvokort
 

Vinga Home Gåvokort
Med Gåvokort Vingahome så ger du bort i princip obegränsade valmöjligheter. Alla produkter som ligger med på alla våra Gåvokort finns valbara på detta kort plus allt övrigt sortiment som finns på Vingahome.com. Detta Gåvokort är helt enkelt det bästa av allt. Ge dina medarbetare eller kunder möjlighet att välja mellan över 800st olika produkter och fritt kombinera vad de vill ha. Som beställare kan du själv bestämma vilket värde du vill kortet skall ha (om inte något av våra förvalda passar).


Läs mer om Vinga Home Gåvokort här. 

Vinga Regal Gåvokort
Vårt populäraste gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland 100 st gåvor och välgörenhet. Titta i sortimentsfoldern för att få mer information om detta gåvokort samt om sortimentet..

Läs mer om Regal Gåvokort här. 

Pris: 400 kr + Frakt 75 kr

Vinga Extravagans Gåvokort
Detta är ett av de exklusivare korten som vi har att erbjuda. Vi har lite färre alternativ på detta kort men de är alla valda med omsorg. Du hittar exklusiva koppargrytor och rejäla gjutjärnsgrytor, men också tidningsprenumerationer och härliga bäddset. Blandat med många olika varumärken och välgörenhet.

Läs mer om Extravagans Gåvokort här. 

Pris: 600 kr + Frakt 75 kr

Supékort Unlimited Delight
Ett av våra mest populära gåvokort med tillgång till ett välsorterat sortiment av noggrant utvalda gåvor

Läs mer om Supékort Unlimited Selection här. 

Pris: 229 kr + Frakt 75 kr

Newport Gåvokort
Vem älskar inte att krypa ner i nymanglade fräscha påslakan eller svepa en mjuk morgonrock om sig på morgonen? Eller lyxiga badlakan efter ett varmt bad?

Läs mer om Newport Gåvokort här.

Pris: 400 kr + Frakt 75 kr

Supékort Summer
Det här är kortet för dig som vill att mottagaren ska få riktigt många produkter och kategorier att välja mellan - här finns nämligen hela vårt sortiment med.

Läs mer om Supékort Summer här. 

Pris: 256 kr + Frakt 75 kr

Presentkort hos Tehuset Javapå önskat belopp

Ett presentkort hos Tehuset Java ger mottagaren chansen att botanisera bland alla dess trevliga produkter, antingen du besöker butikerna i Stockholm, Lidingö, Lund eller på nätet.

Det finns ett stort utbud av köksprodukter,
badrumsdetaljer och presentartiklar. Kända
varumärken som Marimekko, le Creuset, Ittala, Bodum, Höganäsporslin m.m. blandas med små lokala leverantörer.
Med över 250 tesorter och närmare 50 kaffesorter har Tehuset Java ett av Sveriges största urval av just te och kaffe.
Man kan finna något både till mannen som har allt och till kvinnan som vill unna sig något lite extra. Choklad, konfektyr, olivoljor och marmelader finns det gått om.

Presentkortet kommer i ett vackert kuvert.

Fraktkostnad på 49 KR tillkommer vid köp i webbshopen.

MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter. Vi har samlat mer än 10.000 titlar inom fem olika produktkategorier: tidningsprenumerationer, filmer, ljudböcker, pocketböcker och e-böcker. Tack vare att vi samarbetar med de största och mest välkända leverantörerna på marknaden kan vi erbjuda de senaste och mest populära titlarna inom varje produktkategori.

MediaCard Small       109 kr
MediaCard Medium   199 kr
MediaCard Large       299 kr
MediaCard Xlarge      360 kr


 Läs mer om Mediacard utbud här.

PocketCard är den ultimata gåvan att ge bort till kunder och anställda, som sommargåva, julklapp eller bara som tack för ett väl utfört arbete. Som köpare väljer du endast hur många böcker presentkortet ska gälla för, därefter kan du dela ut dina PocketCard till respektive mottagare. Mottagaren av PocketCard gör sin beställning på vår hemsida, sedan skickas böckerna per post direkt hem till mottagaren. En gåva som är lika smidig att ge bort som att få!
Pris från 109 KR

Läs mer och Pocketcard utbud här!