Gåvokort 
Gåvan som alla älskar att få - och alla älskar att ge!
Varför? Du väljer själv din julklapp eller gåva!
Den är enkel att ge bort med ett förutbestämt värde och otroligt uppskattad av mottagaren, som lätt och smidigt  väljer ut en lämplig present, som hon/han helst vill ha eller behöver. Ni slipper krånglig lagerhållning och logistik av era gåvor.
Gåvokort har blivit en succé - för alla!Om ni har några frågor angående gåvokort eller vill ha mer information, tveka inte  att höra av Er till oss.
mobil: 070-6694298

GÅVAN ALLA VÄLJER
Joyful Giftcard är en enkel lösning och den perfekta presenten där mottagaren själv får välja sin gåva. Med vårt gåvokort kan du göra alla anställda och kunder nöjda med hjälp av en och samma present.
Med Joyful Giftcard finns en stor bredd av starka internationella varumärken och ett unikt samarbete med Human Bridge och Stadmissionen.

Joyful Giftcard 220 kr
Joyful Giftcard 360 kr
Frakt: 75 kr / kort
Läs mer om Joyful Giftcard gåvokort samt deras katalog

 

Supékort Unlimited Supreme
Det här är kortet för dig som vill att mottagaren ska få riktigt många produkter och kategorier att välja mellan - här finns nämligen hela vårt sortiment med. Du väljer vilken av våra två prisklasser du vill ge bort, mottagaren väljer sin gåva, och sen tar vi hand om resten.

Läs mer om Supékort Unlimited Supreme här. 

Pris: 360 kr + Frakt 79 kr

Supékort Unlimited Delight
Det här är kortet för dig som vill att mottagaren ska få riktigt många produkter och kategorier att välja mellan - här finns nämligen hela vårt sortiment med. Du väljer vilken av våra två prisklasser du vill ge bort, mottagaren väljer sin gåva, och sen tar vi hand om resten.

Läs mer om Supékort Unlimited Supreme Delight här. 

Pris: 229 kr + Frakt 79 kr.

Gåvokort från
Presentkort of Sweden

Klassisk - Regal - Extravagans
Vi har samlat våra favoritprodukter i olika kategorier och kryddat med noggrant utvalda artiklar från välkända varumärken så som Rosendahl, Morris Stockholm, Snö, Wilson, Allers media, Vinga of Sweden och Design Food. Det är enkelt för mottagaren av gåvokortet att göra sitt val av gåva och registrera sin beställning på presentkortofsweden.se. Mottagaren får sedan sin gåva hemskickad inom 14 dagar. Det är ett gåvokort för dig som uppskattar ett sort utval av produkter att välja mellan. Du hittar allt från sportutrustning, mäkeskläder, heminredning, tidningsprenumerationer och delikatesser.
Pris: Klassisk            240 KR
Pris: Regal                360 KR
Pris: Extra                 500 KR
Frakt: 70 kr/kort

Läs mer om våra populära gåvokort här nedan.

Vinga of Sweden
Vi på Vinga of Sweden fokuserar på att skapa designade och funktionella produkter för hemmet. För oss är gåvan mycket viktig. Därför finner ni alltid trevliga förpackningslösningar till merparten av våra artiklar.

Vinga of Sweden katalog 2018
 

MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter. Vi har samlat mer än 10.000 titlar inom fem olika produktkategorier: tidningsprenumerationer, filmer, ljudböcker, pocketböcker och e-böcker. Tack vare att vi samarbetar med de största och mest välkända leverantörerna på marknaden kan vi erbjuda de senaste och mest populära titlarna inom varje produktkategori.

MediaCard Small       109 kr
MediaCard Medium   199 kr
MediaCard Large       299 kr
MediaCard Xlarge      360 kr


 Läs mer om Mediacard utbud här.

Vinga Home Gåvokort 
Vi skapade Vinga Home Giftcard för att mottagaren av en företagsgåva själv ska kunna välja. Vi tror att det man väljer själv inte bara är något man behöver och vill ha, utan också något som man verkligen kommer att använda. Det resulterar i ett mer hållbart alternativ och en nöjd slutmottagare.


Läs mer om Vinga Gome Gåvokort här. 

Supékort Unlimited Selection
Med ett brett sortiment erbjuder det mottagaren ett fint utbud att välja från med produkter ur alla våra produktkategorier.
Supékort står för all hantering kring gåvan som order, kundtjänst och logistik. Hantering, frakt (kylfrakt för delikatessvaror) från dörr till dörr samt kundservice ingår i priset. Ni behöver endast ge bort gåvokortet - resten tar vi hand om.

Läs mer om Supékort Unlimited Selection här. 

Pris: 150 kr + Frakt 49 kr.

Media Card
MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter. Vi har samlat mer än 10.000 titlar inom fem olika produktkategorier: tidningsprenumerationer, filmer, ljudböcker, pocketböcker och e-böcker. Tack vare att vi samarbetar med de största och mest välkända leverantörerna på marknaden kan vi erbjuda de senaste och mest populära titlarna inom varje produktkategori. Läs mer om vårt utbud nedan.
Supékort står för all hantering kring gåvan som order, kundtjänst och logistik. Hantering, frakt (kylfrakt för delikatessvaror) från dörr till dörr samt kundservice ingår i priset. Ni behöver endast ge bort gåvokortet - resten tar vi hand om.

Pris: Från. 109 kr

Newport Gåvokort
Vackra produkter i New Englandstil från Newport. Vem älskar inte att krypa ner i nymanglade fräscha påslakan eller svepa en mjuk morgonrock om sig på morgonen? Eller njuta av lyxiga badlakan efter ett varmt bad?

Newports produkter är klassiska textilier och accessoarer i genuin amerikansk New England-stil och pryder sin plats i ditt hem. Gåvokortet innehåller alltifrån fina bäddset i tidlös design, ljuvligt mjuka frottéhanddukar och morgonrockar, snygga väskor och mysiga plädar. Här finns något för alla!

Pris från 360 KR frakt 79 KR
Läs mer om Newport gåvokort
 

Supékort
Supreme alt. Delight

Supreme -Vår storsäljare med 30 högkvalitativa gåvor.Vem kan motstå en saftig hjortstek, lyxig hummer eller en god parmesanost? Eller varför inte riktigt fina påslakan, mysiga tofflor från Newport eller en Marimekkoskål?

Supékort Supreme är presentkortet som erbjuder riktigt fina produkter där alla enkelt kan hitta en eller flera favoriter. Här finns läckra delikatesser, snygga hemtextilier, funktionella köksprodukter i snygg design och vackra produkter för hemmet. Kortet erbjuder mottagaren att välja från ett urval av 30 högkvalitativa gåvor.
Pris från 360 KR 

alt.

Supékort Delight - innehåller 15 produkter och kostar från 150 KR 

Frakt 79 KR tillkommer

Läs mer och se utbudet här!

Presentkort hos Tehuset Javapå önskat belopp

Ett presentkort hos Tehuset Java ger mottagaren chansen att botanisera bland alla dess trevliga produkter, antingen du besöker butikerna i Stockholm, Lidingö, Lund eller på nätet.

Det finns ett stort utbud av köksprodukter,
badrumsdetaljer och presentartiklar. Kända
varumärken som Marimekko, le Creuset, Ittala, Bodum, Höganäsporslin m.m. blandas med små lokala leverantörer.
Med över 250 tesorter och närmare 50 kaffesorter har Tehuset Java ett av Sveriges största urval av just te och kaffe.
Man kan finna något både till mannen som har allt och till kvinnan som vill unna sig något lite extra. Choklad, konfektyr, olivoljor och marmelader finns det gått om.

Presentkortet kommer i ett vackert kuvert.

Fraktkostnad på 49 KR tillkommer vid köp i webbshopen.

PocketCard är den ultimata gåvan att ge bort till kunder och anställda, som sommargåva, julklapp eller bara som tack för ett väl utfört arbete. Som köpare väljer du endast hur många böcker presentkortet ska gälla för, därefter kan du dela ut dina PocketCard till respektive mottagare. Mottagaren av PocketCard gör sin beställning på vår hemsida, sedan skickas böckerna per post direkt hem till mottagaren. En gåva som är lika smidig att ge bort som att få!
Pris från 109 KR

Läs mer och Pocketcard utbud här!