Kastruller
& stekpannorGjutjärnsgryta Oval
En robust gryta tillverkad i emaljerat gjutjärn. Tack vare materialets egenskaper blir värmefördelningen jämn över hela grytan samtidigt som den bibehålls länge. Locket är försett med små piggar som gör att vattenångan som kondenseras mot locket fördelas jämnt och fint över hela grytans innehåll. Grytan är perfekt till långkok och grytor och dess emaljering gör den också möjlig att använda om du vill bryna kött eller grönsaker. Klarar de flesta typer av hällar inklusive induktion. Strl. 27x21x15 cm, rymmer 3,5L. Förp. presentkartong.
Färgerna. grå, orange, vit
Pris: 360 Kr

Från Vingaofsweden
Från Vingaofsweden

Blinipanna Bougon

Stekpanna i gjutjärn med sju mindre formar avsedda för att göra perfekt runda blinis eller plättar. Handtaget av trä bidrar till ett bekvämare grepp samtidigt som det skyddar från att värmen sprids genom handtaget. Gjutjärnets egenskaper ger en god värmefördelningsförmåga över hela pannan, fin stekyta och blir med rätt skötsel långlivad i köket.
Förp. Presentkartong

Pris: 269 kr

Från D&J
Från D&J

Stekpanna

KOMMER IN PÅ LAGER MITTEN OKTOBER

I vår nya designserie från Jon Eliasson kommer denna stekpanna helt i gjutjärn i en stram och stilren design. Den har inga kemikaliska behandlingar utan är 100% gjutjärn. Lätt att hålla ren och fungerar på alla typer av hällar. Kombinera gärna med andra produkter från samma serie, tex 410874 & 410875
Färg: svart 99
Storlek: 27cm2
Material: gjutjärn 

Pris: 360 kr